musisz tak spamic?... tymbardziej ze to niczym pieknym (przynajmniej to co w pierwszych dwoch koemntach poakzales, pozniej to jzu nawet patrzec nie chcialem). Nie chce byc obrazliwy, ale...
Kolego @yakuza ten temat jest typowo pod spam, bo dzielimy się swoimi fotami. Ja do tych fotek nic nie mam, nie które mi się podobają, a jeżeli są ludzie, którzy ciągną ten wątek to powinniśmy się cieszyć. Kolego @yakuza trochę luzu
Kolego @yakuza. Po pierwsze więcej luzu Po drugie jak masz jakieś obiekcje to pokaż swoje fotki ze swojego smartfona, bo jak na razie to takie gadanie po próżnicy.
nie bylo mnie, sorki. TO nie znaczy ze ten czas przeznaczalem na robienie ultra hiper zdjec, by wam "pokazac" jaki ja swietny jestem. Tak naprawde dawno nie fociłem. Na insta mam jakies tam zdjecia z telefonu, ktorym rzadko foce (ogolnie rzadko foce, po 1.5 roku przebieg mojego aparatu to 5tys z hakiem jesli sie nie myle)
w kazdym razie, zeby nie bylo. Wstawiam tu swoje "prace". A czepialem sie bo u kolegi wyzej bylo sporo kiczowatych efektow jak na moje...