Pamiętam pamiętam Jest kilku użytkowników którzy mnie gonią, i w sumie dobrze. Przynajmniej mogę jechać na wakacje i ktoś odpowie na posty innych użytkowników. A w sumie to też nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś mnie wyprzedzi
Fajnie uczucie ? Świetne uczucie Teraz zawsze z ciekawością przeglądam co tutaj się dzieje Obecnie kminie nad promocją tego forum , żeby jeszcze więcej ludzi przyszło, którzy zostaną na dłużej. Chciałbym, żebyśmy tworzyli kiedyś taką dużą społeczność zapaleńców.
Jeśli masz pomysły na coś więcej pisz na kontakt@ domena - są tam spoko ludzie, im też zależy na promocji Tak samo jeśli widzisz błędy w działaniu forum. Ostatnio zauważyłem, że Ciebie w ogóle nie ma w rankingu ani globalnym ani kwartalnym, zgłoszenie poszło aby spojrzeli na to - i pojawiłeś się po kilku godzinach
O to nie wiedziałem Dzięki Postaram się do nich coś napisać i w końcu chciałbym się zabrać za artykuły użytkowników, ale to znowu może nie starczyć na to czasu, bo pomysły są
edit Muszę do nich napisać czy dałoby radę coś zmienić w tym, że jak się odpowiada w danym temacie to żeby był podgląd treści autora tematu oraz ostatnich komentarzy. To na pewno ułatwiłoby pomaganie na forum.