Bardziej lubicie robić zakupy stacjonarnie czy online? Ja osobiście coraz częściej kupuję przez internet, jest to zdecydowanie tańsze i wygodniejsze rozwiązanie. Szukam także dodatkowych okazji, na przykład tańszych bądź darmowych dostaw. W ten sposób za ten sam towar w sieci mogę zapłacić nawet kilkadziesiąt procent mniej niż w tradycyjny sposób. Piszcie jak jest u Was, czy też szukacie w ten sposób oszczedności itd
Kupuje głównie przez internet: jest o wiele wygodniej często jest o wiele taniej nie muszę chodzić po sklepach stacjonarncyh i marnować czasu na poszukiwanie tego co jest mi potrzebne
ostatnio przez internet zamawiałem sobie głównie ubrania. Polecam na przykład sklep Answear. W sklepie jest bardzo duży wybór dobrych marek, poza tym jest tam darmowa dostawa i zwrot kurierem nie tylko przy samym zamawianiu ale na przykład jak coś na Was nie pasuje.
Zakupy w necie są OK ale kiedy zobaczyłem w tv jak kurierzy (nie wszyscy) traktują przesyłki postanowiłem ubezpieczyć wszystkie transakcje online w banku Raiffeisen. Teraz nawet gdyby się coś złego przytrafiło to nie będę do tyłu.
Ja również jestem za tym. Ja to nawet rośliny zamawiam w sieci, bo nie chce mi się jeździć po tych szkółkach. Te bardziej przystosowane miejsca dają możliwość zamówienie właściwie całego swojego asortymentu przez Internet. W tym roku dzięki takim zakupom udało mi się otrzymać z podkarpackiesady.pl mnóstwo sadzonek. Dzieci do szkoły także wyposażam poprzez zakupy z sieci. Zasiadamy wspólnie przed monitorem i robimy zakupy. Co ważne to bardzo bezpieczna opcja. Zwłaszcza teraz w okresie panującej pandemii. Dzień, dwa i towar jest już u mnie.