admin napisał(a):
Okay, podsumujmy.
Problem występuje
czasami podczas rozpoczęcia odtwarzania video - czy to na youtube, netflixie, twitchu, czy gdziekolwiek indziej. Jeśli jednak rozpoczęcie odtwarzania pójdzie bezproblemowo to potem już nie ma z tym konkretnym video żadnych problemów?
Dobrze zrozumiałem?
Niestety nadal wiemy niewiele. Spróbuj uruchomić tzw. DevTools (kliknij F12 w Chrome - jak jest w Operze to trzeba sprawdzić) i następnie wejdź na jeden z wymienionych serwisów i spróbuj napotkać wspomniany błąd. Zobacz czy w zakładce "Console" nie otrzymałeś jakiejś informacji w momencie wystąpienia crasha. Opcjonalnie możesz też sprawdzić zakładkę "Network" chociaż tutaj jest mniejsza szansa na znalezienie jakichś dziwnych zachowań - raczej wszystkie dane są poprawnie wysyłane przez youtube

Proszę wybaczyć długi okres wypowiedzi, ale mam właśnie sesję.
Jeśli rozpoczęcie odtwarzania pójdzie bezproblemowo, to jest w porządku, tzn. błąd nie ma tendencji do występowania, powiedzmy, po minucie, dwóch etc., ale zauważyłem zależność, że kiedy odpalę Netflixa bądź twitcha i zrobię na pełen ekran, to najpierw coś jakby przeskoczy (zmiana jakości video?), a później wyskakuje błąd (po 10-15 sekundach od odpalenia, powiedzmy).
Wczoraj wieczorem błąd mnie trochę męczył, natomiast dziś mi póki co jeszcze nie wystąpił. Niemniej po wejściu na film miało miejsce specyficzne odświeżenie ekranu, po którym nie wystąpił błąd (a czasami występuje), a w DevTools wyskoczyło coś takiego:
https://imgur.com/a/vh7fKBu