YOGA w kuchni

Przepis na żurek – YOGA w kuchni Sebastiana Olmy

16 maja 2016Lenovo

Zrzut ekranu 2016-05-17 o 11.33.38W następnym odcinku nadszedł czas na tradycyjne polskie danie – żurek!

Tym razem nasz TopChef, Sebastian Olma, pokaże Wam przepis na jedną z najsmaczniejszych staropolskich zup. Pomimo, iż przepis ten wymaga odpowiednich przygotowań na kilka dni przed właściwym gotowaniem, zdecydowanie polecamy poświęcić trochę czasu by samodzielnie wykonać ten rarytas. Ten smak wynagrodzi wszystko!

Smacznego!



Udostępnij

Komentarze do artykułu

Komentarze do artykułu mogą dodawać tylko osoby zalogowane.

Zaloguj się

bluePL

Celny Kursor 190 posty 229 pkt.
2016-12-28 17:27:26

Super artykuł, bardzo ciekawy.

ideapad100

Wielki Procesor 1007 posty 1020 pkt.
2016-12-08 20:36:53

Interesująca publikacja, przydatne informacje. :-)

asusowiec

Wielki Procesor 1111 posty 968 pkt.
2016-12-06 16:54:16

Super artykuł, bardzo ciekawy.

0011010101

Aktywny Gracz 53 posty 183 pkt.
2016-05-23 17:43:02

Zawsze jak ktoś gotuje to wydaje się to takie mega smaczne :)

Użytkownik nieaktywny

Młody Klikacz 29 posty 53 pkt.
2016-05-17 20:59:19

Osobiście zamieniłbym: pieczarki na grzyby suszone - borowiki , do zakwasu przed dolaniem dodałbym chrzan tarty aby zaostrzyć smak, a boczek i kiełbasę podsmażył na patelni na brązowo. Napewno Pan Sebastian to super kucharz i miło oglądać jak ktoś inny gotuje. Można zawsze coś wnieść do własnej kuchni. Czekam na więcej przepisów z naszej narodowej kuchni. Może jakaś dziczyzna albo potrawy regionalne ?


Przeczytaj poprzedni wpis:
przegrzebki
Przepis na przegrzebki – YOGA w kuchni Sebastiana Olmy

W kolejnym odcinku YOGI w kuchni nasz TopChef, Sebastian Olma, zdradzi nam swój przepis na małże świętego Jakuba. W proponowanym...

Zamknij