18.01.2015

Przepis na tatar z kiszoną kapustą

Ocena 5 / 5 (4 głosów)

Takiego tatara jeszcze nie jedliście. Oczywiście jest z polędwicy wołowej, jest też żółtko, ale Sebastian Olma dodał do niego coś jeszcze – kiszoną kapustę w dwóch odsłonach. Smak - petarda!

Komentarze

Komentarze mogą dodawać tylko osoby zalogowane.

Zaloguj się

5
5 2017-05-30 13:00:41

Trzeba będzie wypróbować :D

5
5 2017-04-09 16:19:53

Świetny przepis,gorąco polecam.

5
5 2016-12-28 15:37:21

Super film, bardzo ciekawy.

5
5 2016-12-20 10:41:43

Świetnie przekazana informacja. :-)

widget instagram lenovo
widget twitter lenovo
widget facebook lenovo
widget youtube lenovo
Nasza strona korzysta z plików cookies (ciasteczek), aby świadczyć dla naszych Użytkowników usługi na jak najwyższym poziomie. Zapoznaj się proszę z naszą polityką cookies. AKCEPTUJĘ